onsdag 5. september 2012

Nesten ny butikk -helt ny blogg

Funn ble åpnet 21,juni 2012 i Ålentorget kjøpesenter,og er i gunnen en ganske så fersk butikk. Det eneste som har manglet er en blogg,og her kommer jaggu den også.

Funn møbler og interiør er da altså en ganske nyåpnet butikk,med utsalg av brukte møbler og interiørartikler. Vi frammer også kreative skjeler fra nærområdet,som driver å pusler med mye festlig innnenfor interiørsjangren,og selger dette i butikken.

I tillegg til dette,så har vi eget verksted i vårt lokale,der vi driver med møbeltapetsering,oppussing av brukte møbler og oppussing av gamle ved -og koksovner, og noe produksjon av egne møbler og interiør art.

Vi holder til i Ålentorget i Ålen. Ålen er ei lita bygd i Sør-Trøndelag, ca 3,7 mil nord for Røros og ca 12 mil sør for Trondheim.
Ålentorget ble i fjor sommer rammet av flom,så hele kjøpesenteret er toltalrenovert,og alle butikkene her har fått splitter nye lokaler.
Funn er den eneste av bedriftene som er nyetablert etter flommen,mens blomster -og gave butikken Lille Rødhette, cafeen Kaffekråa,  frisøren Anettes frisør, kles -og hobby butikken Atelier Fryd, Sparebank1 og Rimi var her før flommen også.

På denne siden vil det oppdateres gjevnlig om nye varer i butikken,nye utstillinger og forskjellige prosjekter som det jobbes med på verkstedet.

Følg med !


*funn*




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar